Login leden:      Wachtwoord vergeten?

Onze diensten zullen in onderhoud zijn op 25/1 ter optimalisatie en om de veiligheid van onze systemen te garanderen.

Gelieve te noteren dat onze VZW K.B.R.S.F vanaf 1 januari 2018 BTW-plichtig wordt.
Deze BTW-plichtigheid leidt in 2018 tot tariefwijzigingen.
U vindt onze nieuwe prijslijst 2018 via volgende link.
Voor meer informatie, aarzel niet om een mail naar myriam@equibel.be te sturen.
Op donderdag 25 januari, tussen 08:00u en 13:00u, zal de website niet toegankelijk zijn wegens technische werkzaamheden aan de servers in ons datacenter.

Content

Eventing > Palmares


Omschrijving Document
Palmares 2017
Palmares 2016
Palmares 2015
Palmares 2014
Palmares 2013
Palmares 2012
Palmares 2011
Palmares 2010
Palmares 2009
Palmares 2008
Palmares 2007
Palmares 2006
Palmares 2005
Palmares 2004
Palmares 2003
Palmares 2002
Palmares 2001
Palmares 2000
Palmares 1999
Palmares 1998

Openingsuren


Van maandag tot en met vrijdag:
09:00u - 12:00u
13:00u - 16:00u

Online licenties


Online
Immatriculaties


Zoeken paarden