Login leden:      Wachtwoord vergeten?

Onze diensten zullen in onderhoud zijn op 25/1 ter optimalisatie en om de veiligheid van onze systemen te garanderen.

Gelieve te noteren dat onze VZW K.B.R.S.F vanaf 1 januari 2018 BTW-plichtig wordt.
Deze BTW-plichtigheid leidt in 2018 tot tariefwijzigingen.
U vindt onze nieuwe prijslijst 2018 via volgende link.
Voor meer informatie, aarzel niet om een mail naar myriam@equibel.be te sturen.
Op donderdag 25 januari, tussen 08:00u en 13:00u, zal de website niet toegankelijk zijn wegens technische werkzaamheden aan de servers in ons datacenter.

Content

KBRSF >  Nieuws >  Nieuwsbericht


Algemeen nieuws


De raad van bestuur van KBRSF heeft gisterenavond beslist om, conform de statuten, tijdens de Algemene Vergadering van maart later dit jaar Stephan Detry voor te dragen als kandidaat voorzitter om de huidige voorzitter Jacky Buchmann te vervangen. 

Jacky Buchmann is sinds 1990 voorzitter van de Belgische ruitersportfederatie en wenst na 28 jaar de fakkel door te geven.

Onder de leiding van Jacky Buchmann steeg het aantal sportbeoefenaars in België van 2.000 naar 60.000 en van 1.800 actieve paarden naar ongeveer 300.000.  Jacky Buchmann is gekend omwille van zijn ondernemingsschap, het feilloos kunnen analyseren en hard werken aan oplossingen. Als visionair pleitte hij voortdurend voor modernisering met zin voor compromis en diplomatie.  Hij zorgde daarbij voor een rimpelloze regionalisering van de federatie.  Eendracht maakt macht was geen holle slogan voor Jacky Buchmann. Hij is ook de man van de professionalisering van de ruitersport’. 

Stephan Detry is op zijn beurt zeker geen onbekende in de paardenwereld, met een geschiedenis als organisator van wedstrijden, freelance redacteur in de hippische pers en zonen actief in de internationale springsport. Zelf is hij vrijetijdsruiter. 
Samen met zijn zoon Gilles Detry beheert hij eveneens het showjumping team Catwalk Horse Team.  En ook de zakenwereld is geen onbekend terrein voor Stephan Detry.  Hij is beheerder van verschillende bedrijven zoals o.a. Gimpex, een internationaal distribiteur van bekende schoenmerken. Met Stephan als voorzitter kiest de federatie voor een internationaal profiel.  Hij draagt communicatie hoog in het vaandel en wil de KBRSF meer inschakelen op nationaal vlak,  en proberen om onze sport en haar imago nog meer te promoten in de pers.


Openingsuren


Van maandag tot en met vrijdag:
09:00u - 12:00u
13:00u - 16:00u

Online licenties


Online
Immatriculaties


Zoeken paarden