Login leden:      Wachtwoord vergeten?

Onze diensten zullen in onderhoud zijn op 25/1 ter optimalisatie en om de veiligheid van onze systemen te garanderen.

Gelieve te noteren dat onze VZW K.B.R.S.F vanaf 1 januari 2018 BTW-plichtig wordt.
Deze BTW-plichtigheid leidt in 2018 tot tariefwijzigingen.
U vindt onze nieuwe prijslijst 2018 via volgende link.
Voor meer informatie, aarzel niet om een mail naar myriam@equibel.be te sturen.
Op donderdag 25 januari, tussen 08:00u en 13:00u, zal de website niet toegankelijk zijn wegens technische werkzaamheden aan de servers in ons datacenter.

Content

KBRSF >  Nieuws >  Nieuwsbericht


Endurance.


Nog een podiumplaats voor Elisabeth Hardy!


Donderdag 7 september jongstleden realiseerde Elisabeth Hardy haar derde podiumplaats op amper een maand tijd. Na Brussel (WK 7jarigen) en Monpazier (CEI2*), was het in Florac, tijdens een CEI2* van 120 km, dat ze mooi tweede werd. Zij reed Helwa (Melfik d'Alauze x Quito de Bidache), een achtjarige merrie, aan een gemiddelde van 18,5 km/u. De combinatie had zich in Castelsagrat in mei al laten opmerken met een tweede plaats in de CEI1*. Op de zevetiende plaats zien we een andere Belgische amazone, Colline White, die met Scirocco haar eerste  2* tot een goed einde brengt aan een gemiddelde van 15 km/u. 35 combinaties waren van start gegaan, 26 kwamen over de finish.

Twee dagen later, dit keer in Wimmenau in de Elzas, klasseerden drie Belgische combinaties zich op het CEI1*: Charlène Willème met Farouk, Romane Yernaux met Kadir des Sauvlons en Namée Lelous met Ginobili.

 


Openingsuren


Van maandag tot en met vrijdag:
09:00u - 12:00u
13:00u - 16:00u

Online licenties


Online
Immatriculaties


Zoeken paarden