Senior

KBRSF Selectiecriteria EK Rotterdam 2019

Resultaten van atleet en paard worden apart in aanmerking genomen. Het is dus niet verplicht om de minima als combinatie te behalen.

Selectieperiode:

Start: 1 januari 2018
Einde: 15 juli 2019

De FEI minima dienen behaald te worden alsook onderstaande criteria.

–> Bestaande combinatie: 2x tijdens CPEDI3* minimum 138 punten (team+indiv). Minstens 1 resultaat moet behaald zijn in 2019

–> Nieuwe combinaties: Tijdens één CPEDN-wedstrijd in 2019 minstens 138 punten (team+indiv)

EN

Tijdens één CPEDI3*-wedstrijd in 2019: minstens 138 punten (team+indiv)

–> De combinaties die de minima behaald hebben dienen vormbehoud te tonen in overleg met de chef d’équipe.

  • Combinaties die in aanmerking willen komen voor selectie, moeten naast de vereiste criteria ook de engagementsverklaring ondertekenen en het programma volgen dat in samenspraak met de team manager/chef d’équipe zal opgelegd worden.
  • De plaats van de ruiter/combinatie op de FEI ranking(s) is niet bepalend voor de selectie.
  • De team manager/chef d’équipe maakt een selectie uit de selecteerbare combinaties, rekening houdend met hierbij vermelde criteria en richtlijnen.
  • Elk paard moet door de teamdierenarts gekeurd worden vooraleer een definitieve selectie mogelijk is.
  • Indien er minder combinaties in aanmerking komen voor een definitieve selectie dan er mogelijke selecteerbare plaatsen zijn, kunnen team manager /topsportcel/chef d’équipe combinaties selecteren die de vereiste resultaten benaderen en dit wegens uitzonderlijke omstandigheden.
  • Naast resultaten zal de team manager/chef d’équipe bij een selectie steeds rekening houden met volgende eigenschappen van de atleet:teamspirit, respect, eerlijkheid, zelfkritiek, discipline, vertrouwen, de wil om een topprestatie te leveren en passie
  • Het doel is om de combinatie(s) te sturen met de meeste kans op succes!
Tokyo 2020
SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.