Wat is een immatriculatie ?

De immatriculatie is een registratie in de wedstrijddatabase van de KBRSF. Sinds 2001 is de immatriculatie verplicht voor elk paard dat wordt ingeschreven voor officiële wedstrijden. Wanneer je paard geïmmatriculeerd is krijg je een immatriculatienummer dat heel het leven van het paard geldig is.

Bestaande immatriculatie in orde maken
  • Uw paard/pony heeft reeds een immatriculatie nummer en u wil deelnemen aan alle types van wedstrijden?
  • Kies deze optie en volg de stappen!
  • Geef het immmatriculatie nummer in, bevestig de gegevens en betaal de levenslange immatriculatie voor uw paard/pony via de website Equibel (zie tarieven).
Nieuwe immatriculatie
  • Uw wil deelnemen aan wedstrijden en uw paard/pony heeft nog geen immatriculatie nummmer?
  • Kies deze optie en volg de stappen!
  • Geef de verantwoordelijke op, geef de gegevens van uw paard in, bevestig en kies voor niet-betalend of betalend.
Offline immatriculatie

Bij de offline immatriculatie moet je het immatriculatie document met een kopie van het stamboek, signalement en betalingsbewijs naar ons opsturen. Wij maken dan de immatriculatie voor je in orde. Nadien krijg je een bevestigingsmail met het immatriculatienummer.

Kostprijs: zie tarieven.

Zonder immatriculatie kan je niet deelnemen aan KBRSF – Wedstrijden. Een immatriculatie is dus altijd verplicht!

Indien jouw paard niet gechipt is moet je het paard eerst laten chippen. Zonder chipnummer kan een paard niet geïmmatriculeerd worden. Dit is wettelijk verplicht.

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.