CLASSIFICATIES VAN RUITERS EN PAARDEN volgens artikel 520 van het NR

We melden jullie dat de Handicaps één keer per week bijgewerkt zullen worden (dinsdag/woensdag) en er zal rekening gehouden worden met de behaalde resultaten op volgende wedstrijden/reeksen :

CNC alle reeksen
Internationaal FEI alle niveaus
LRV M & Z wat betreft de kwalificaties voor internationaal
Nationale wedstrijden in buurlanden M & Z wat betreft de kwalificaties voor internationaal

Op dit moment wordt iedere update van de handicaplijst handmatig bijgewerkt door de leden van de commissie. Zodra de IT-diensten beschikbaar zijn, zal de commissie bekijken of ze de resultaten die in rekening gebracht worden, kunnen uitbreiden.

We vragen jullie de handicaps zoals hieronder gepubliceerd zorgvuldig te controleren, want de classificatie van de ruiter en het paard zal na iedere inschrijving voor een CNC gecontroleerd worden zoals aangegeven in de tabel (Art. 520.3 van het NR)

Het classificatiesysteem is zeer nauwkeurig en uitgelegd in het NR (Art. 156 – 522) ; Het doel is te controleren dat iedere deelnemer voldoende ervaring opgedaan heeft om deel te nemen aan het gewenste niveau – dit maakt deel uit van de te nemen veiligheidsmaatregelen in deze sport.

Als ze correct zijn, is geen enkele reactie nodig ; anderzijds, in geval van twijfel of geschil, gelieve het document van wijzigingsverzoek in te vullen en per mail aan de administratie van de KBRSF met alle nodige details. Zij zal u zo snel mogelijk antwoorden.

We danken u voor uw begrip en uw geduld.

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.