04/10/2019

Endurance: Deelnemen aan buitenlandse CEN’s

De Nationale Endurance commissie wenst er haar ruiters aan te herinneren dat het rijden van CEN wedstrijden in het buitenland enkel toegestaan is mits het verkrijgen van een toestemming door de KBRSF (Riding Permission).  Ook dienen de ruiters rekening te houden met de verplichte rustpauzes voor hun paarden die door deze deelnames ontstaan. Inbreuken hiertegen zijn overtredingen van het nationaal reglement en van de regels op dierenwelzijn.

Om deze toestemming te verkrijgen, neem contact op met info@equibel.be met nauwkeurige vermelding van uw naam, voornaam, licentienummer, immatriculatienummer en naam van het paard, evenals de discipline, datum, plaats van de wedstrijd en het niveau van de wedstrijd waaraan u wenst deel te nemen. Uw verzoek zal worden voorgelegd aan de Nationale Commissie. Vraag deze toelating minimaal 3 weken voor de wedstrijd aan.

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.