04/07/2019

EK koorts stijgt: Belgian Stable in het Kralingse Bos

 

Er komen nogal wat Europese Kampioenschappen op ons af in de zomermaanden met die van de Olympische/Paralympische disciplines eind augustus als uitschieters.

Van 19 tot en met 25 augustus vinden in het Kralingse Bos in Rotterdam de EK’s plaats voor dressuur, para-dressuur en jumping. Er hoeft geen tekeningetje bij gemaakt te worden: voor dressuur en jumping zijn die uiterst belangrijk met het oog op de kwalificatie voor de Olympische Spelen.

Langs deze weg doen we een oproep aan alle fans en sympathisanten om onze atleten massaal ter plaatse te gaan aanmoedigen. De ticketverkoop gaat via onderstaande link.

https://www.rotterdam2019.com/tickets

 

Voor de organisatie is het helaas niet mogelijk om een apart vak te creëren voor de Belgische fans, maar die fans kunnen wel met elkaar afspreken om in een bepaalde tribune een vak te kiezen. Of er kan in groep worden besteld.

De organisatie biedt trouwens ook 25 procent korting aan voor KBRSF leden en dat voor de volgende momenten: eerste ronde dressuur (19/20 augustus), eerste wedstrijd jumping (21 augustus) en voor de springrubriek zaterdagmorgen (24 augustus). 25 procent korting kan verkregen worden met kortingscode: KBRSFLedenvoordeel

Para-dressuur is te bezoeken met een geldig ticket voor het Rotterdam Stadion of de Boulevard.

 

Op die Boulevard is er trouwens heel wat te beleven. Standen, eet- en drankkraampjes, entertainment voor jong en ouder…een mens kan zich daar zeker niet vervelen.

En om het helemaal af te maken hebben wij – de Belgische federatie – langs het meer van het Kralingse Bos ons eigen stekje: een deel van etablissement De Schone Lei (www.deschonelei.nl) wordt in de EK week speciaal voor ons gereserveerd. Voor de gelegenheid wordt dat dus onze ‘Belgian Stable’. Laat ons een Belgiëgevoel creëren met als slogan: “Rotterdam is van ons!” De Schone Lei ligt op zowat anderhalve kilometer van het stadion in een feeëriek decor aan het meer.

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.