10/05/2019

Dressur: selectie WK voor jonge dressuurpaarden – selectiesessie 1

De eerste selectiesessie in het nieuw Belgisch selectietraject voor het WK jonge dressuurpaarden in Ermelo staat voor de deur.
Daarom wordt alles nog eens duidelijk op een rijtje gezet.

Er zijn 3 selectiesessies, waarbij de paarden het volledige traject moeten doorlopen (met eenzelfde ruiter).
Een combinatie kan dus enkel deelnemen aan selectiesessie 2, wanneer deze geselecteerd werd in selectiesessie 1. Alle paarden binnen de leeftijdscategorieën van 5-,6- en 7-jarigen (zie selectiereglement) worden toegelaten tot de selectiesessies.
De voorprogramma’s van de 3 selectiesessie zijn terug te vinden via Equibel. (KLIK HIER) Je kan er informatie terugvinden over de organisatie, stalreservatie,…

In selectiesessie 1 en 2 wordt de combinaties niet gevraagd om een proef voor de te stellen, maar wel een aantal oplegde oefeningen te tonen. KLIK HIER voor de protocollen. Er bestaat een Nederlandstalige en Franstalige (zie LEWB) versie. In geval van twijfel is echter de Engelstalige versie van deze protocollen doorslaggevend.

Inschrijven voor selectiesessie 1 kan nog tot woensdagavond 15/05 (middernacht) via DEZE LINK.
Bij vragen neem contact op met KBRSF via clara.van.laer@equibel.be

Selectiesessies:

  • Selectiesessie 1: 25-26/05 bij De Cavalerie (Heist-Op-Den-Berg)
  • Selectiesessie 2: 15-16/06 bij La Chevalerie (Sint-Genesius-Rode)
  • Finale selectiesessie: 29/06 bij QC Stables (Sint-Niklaas)

Er wordt aangeraden om vooraf goed alle reglementen (FEI, nationaal en selectiewedstrijden) goed door te nemen om misverstanden te vermijden (KLIK HIER)

Alvast heel veel succes!

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.