08/02/2019

Equistro, sponsor van de CEN 80km!

De nationale commissie endurance is verheugd een samenwerking voor het seizoen 2019 aan te kondigen met Equistro.
Equistro Belgium zal tijdens het komende seizoen namelijk de prijs voorzien voor de winnaar van de ‘Best Condition’ award van de 80km reeks op iedere KBRSF CEN.

Equistro werd in 1986 in Duitsland opgericht als producent en verdeler van veterinaire producten. Sinds 2001 maakt Equistro deel uit van het Franse Vetoquinol die actief is meer dan 140 landen en +1.750 mensen tewerkstelt.
Equistro draagt “Clean Sport” hoog in hun vaandel zowel in de productie als in het gebruik ervan. Daarom gebruiken zij pictogrammen om aan te duiden welke producten mogen toegediend worden op de dag van een wedstrijd en welke producten substanties bevatten die waarschijnlijk een positieve dopingtest kunnen veroorzaken.
Equistro is o.a. de officiële leverancier van de Franse Federatie (FFE) en sponsor van topruiters als Ingrid Klimke, Virginie Atger, William Fox-Pitt, Grégory Wathelet, Gudrun Patteet e.a.

Meer info over Equistro en hun verdelers vind je op hun website: www.equistro.com

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.