11/06/2018

Mooi debuut voor Karin Boulanger in de Auvergne!

Begin juni reisde Karin Boulanger af naar de Auvergne voor de CEI van Costaros. Zaterdag 2 juni stond de 1* van 90 km. op het programma met Baileze, een nieuwe merrie van 7 jaar uit de fokkerij van Courtisot, die haar eerste internationale endurancewedstrijd liep. Een geslaagd debuut want Baileze werd zevende (op 22 deelnemers) aan een goed gemiddelde van 19,2 km/u. met een laatste lus van 23 km aan 22 km/u. De volgende dag zat het niet mee, want toen ze op een vijfde plaats stond aan een gemiddelde van 18,5 km/u. na 100 km., mocht Karin van de dierenarts niet meer van start in de laatste lus wegens onregelmatigheid in de beweging.

Hetzelfde weekend nam Elisabeth Hardy deel aan de CEI3* 160 km. in Saint Nicolas du Pelem in Bretagne met Ultasa. De amazone uit Picardië probeerde een kwalificatie voor de World Equestrian Games in Tryon te behalen maar de merrie speelde een hoefijzer kwijt en moest snel de strijd staken.

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.