13/03/2018

Troonwissel bij KBRSF

Stephan en Jacky

Gisterenavond gaf KBRSF-voorzitter Jacky Buchmann de spreekwoordelijke fakkel door aan kandidaat-voorzitter Stephan Detry. Stephan werd met unanimiteit van stemmen verkozen door de Algemene Vergadering van KBRSF, en wordt dus de nieuwe KBRSF-voorzitter voor de volgende 4 jaar.

Na de stemming nam Secretaris-Generaal Philippe De Meersman het woord. Hij prees Jacky Buchmann voor zijn diplomatie en kennis tijdens zijn 28 jaren als sterkhouder en voorzitter van de Koninklijke Belgische Ruitersportfederatie en verzocht hem de titel van ere-voorzitter KBRSF te willen accepteren.

Ook Ingmar Devos, FEI-president, was aanwezig om zijn mentor en goede vriend Jacky Buchmann te bedanken.

Na een korte speech door de nieuwe voorzitter, Stephan Detry, nam een duidelijk geëmotioneerde Jacky Buchmann het laatste woord en bedankte iedereen voor de jarenlange vlotte en opbouwende samenwerking. Hij wordt voortaan ere-voorzitter van KBRSF.

Na afloop was er tijd voor een toost en een gezellige babbel in aanwezigheid van het volledige KBRSF-bestuur en personeel.

SWITCH THE LANGUAGE
Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.